Stift Selskab i Cypern

Stift Selskab i Cypern

Selskabsstiftelse i Cypern er attraktivt fordi Cypern er medlem af EU. Samtidig udgør selskatsskatten kun 12,5%. Men dette har imidlertid ikke relevans for selskaber hvor management og kontrol finder sted fra udlandet. Disse selskaber er undtaget fra beskatning i Cypern.

Firmanavnet skal slutte med “Limited” eller “Ltd.”(intet andet suffiks er tilladt) og skal godkendes af afdelingen for registrator for selskaber og officiel modtager. Denne procedure tager normalt 2 til 4 arbejdsdage.

SELSKABSNAVN

AKTIONÆRER

Antallet af aktionærer i et selskab kan være fra 1 til 50. En aktionær kan være en fysisk eller juridisk person af enhver nationalitet. Detaljer om aktionærer som deres navn, adresse og nationalitet er en del af den offentlige rekord; de kan dog benytte sig af en nomineret tjeneste ved at udpege en nomineret aktionær, som vi kan yde i kraft af en aftale eller en tillidsakt for et rimeligt gebyr. KAPITAL

Der er ingen minimumskrav til minimum eller maksimal aktiekapital i et Cyperns private aktieselskab. Til praktiske formål anbefales det imidlertid, at virksomheder indarbejdes med en mindste aktiekapital på € 1.000 fordelt på 1.000 aktier på € 1 hver.

MEMORANDUM OG ARTIKLER FOR FORENING

For at registrere et firma skal et memorandum og vedtægter udarbejdes og indleveres hos selskabsregisteret. og i stiftelsesdokumentet specificeres de aktiviteter, som virksomheden kan udøve, og vedtægterne specificerer reglerne for virksomhedens interne ledelse.

DIREKTORER OG SEKRETÆR

Cypriotiske virksomheder administreres og kontrolleres af direktionen. Et firma skal have mindst en direktør. Der er ingen begrænsning med hensyn til direktørernes nationalitet, og både fysiske og juridiske personer kan være direktører i et cypriotisk selskab.

Forvaltning og kontrol af virksomheden bestemmer virksomhedens skattestatus. Det er derfor sædvanligt, at flertallet af direktørerne er cypriotiske indbyggere. I dette tilfælde betragtes virksomheden som hjemmehørende i Cypern til skatteformål.

Detaljer om direktører er en del af den offentlige rekord; vores firma kan dog om nødvendigt levere en nomineret direktør mod et rimeligt gebyr herfor.

Virksomhedssekretæren kan enten være en person eller en juridisk person og er ansvarlig for administrative spørgsmål vedrørende virksomheden.

REGISTRERET KONTOR

Hvert selskab skal have et hjemsted og adresse på Cypern, som skal registreres og opdateres på registratorens kontor.

KONTORER I CYPRUS

Et Cypern aktieselskab kan operere fra udlandet eller have et fuldt udbygget kontor på Cypern. Der er visse forordninger og procedurer, der skal være opfyldt, hvis virksomheden ønsker at oprette et fuldt udbygget kontor på Cypern.

MØDER

Firmamøder behøver ikke afholdes på Cypern.

REGISTRERINGSTID

Processen tager normalt mellem 2 og 3 uger; der kan dog anmodes om hastebehandling.

OPTAGELSE AF VEDLIGEHOLDSBETALINGSBETALINGER

Fra det andet år er der tilbagevendende vedligeholdelsesgebyrer på € 600 (ekskl. Årlig afgift og moms, hvis relevant). Disse inkluderer:

Levering af hjemsted og registreret adresse
Udbydelse af virksomhedssekretær
Bemærk: Fra juni 2011 skal alle virksomheder, der er registreret på Cypern, betale en årlig statsafgift inden den 30. juni hvert år (uanset datoen for inkorporering). Denne afgift på € 350 skal betragtes som god, og for at virksomhedsnavnet skal opbevares i det register, der føres af registratoren.

BESKATNING

I henhold til cypriotiske skattelovgivninger anses virksomheder for at være skattemæssigt hjemmehørende på Cypern, hvis ledelsen og kontrollen af virksomheden er på Cypern og beskattes med 12,5% af fortjenesten. Ikke-hjemmehørende virksomheder er dog ikke underlagt cypriotisk skat, forudsat at virksomhedsledelsen og kontrollen udøves uden for Cypern, og virksomheden får ikke nogen indkomst på Cypern. Det skal bemærkes, at virksomheden i sådanne tilfælde ikke må drage fordel af det cypriotiske dobbeltbeskatningsaftale-netværk.

Cypern har indgået dobbeltbeskatningsaftaler med over 60 lande over hele verden.

REVISION OG REGNSKAB

Et cypriotisk aktieselskab skal forelægge reviderede regnskaber til lokale skattemyndigheder og afdelingen for selskabsregistrator og officiel modtager. Selskabslovgivning kræver, at et selskab fører korrekte regnskabsposter i overensstemmelse med International Accounting Standards (IAS). Den første rapporteringsperiode kan være op til 18 måneder fra datoen for inkorporering, og derefter skal der udarbejdes regnskaber årligt. Der kræves udnævnelse af en cypriotisk revisor.

Vores tjenester inkluderer :

Navnekontrol og godkendelse
Udfyldning af stiftelsesdokumenter hos registratoren for virksomheder
Registreringsformularer
Betaling af statsabonnementsafgift på den autoriserede kapital op til € 1.000
Levering af hjemsted og registreret adresse i et år
Udbydelse af virksomhedssekretær i et år
Registrering hos Cyperns skatteafdeling og opnåelse af cypriotisk skattenummer
Gummistempel
Bemærk: Hvis du ansøger om en virksomhedsbankkonto uden for Cypern, skal du bestille et komplet sæt selskabsdokumenter.

DOKUMENTER, der kræves :

Angiv følgende dokumenter til alle direktører, aktionærer, fordelagtige ejere og autoriserede underskrivere:

Notariseret kopi af gyldigt pas.
Original eller certificeret kopi af forbrugsregning el, vand, varme/ kontoudtog (som verifikation af boligadresse, dateret inden for tre måneder).
Original eller bekræftet kopi af Bank referencebrev (dateret inden for tre måneder).
I tilfælde, hvor aktionærer og / eller direktører er virksomhedsorganer, fuldt frafaldet sæt virksomhedsdokumenter og certifikat for god status (for virksomheder, der er registreret mere end et år).
VIGTIG BEMÆRK: LICENSABLE FORRETNINGSAKTIVITETER

Hvis du udfører nogen aktivitet uden den krævede licens eller tilladelse, der er udstedt af en relevant myndighed i nogen jurisdiktion, vil KGN Services ikke være i stand til at hjælpe dig med selskabsstiftelsen eller bankkontooprettelsen i forbindelse med sådan ulicenseret aktivitet

Licensable aktiviteter inkluderer, men er ikke begrænset til: levering af finansielle tjenester, der involverer handel / mægler i valuta, finansielle og råvarebaserede afledte instrumenter og andre værdipapirer; at tilbyde investeringsrådgivning til offentligheden; forsikring og bankvirksomhed; drift og administration af kollektive investeringsordninger og gensidige fonde; betalingsbehandlingstjenester; pengeudveksling, pengeoverførsel eller pengemægling; kapitalforvaltning; sikker forvaringstjenester; spil, spil og lotterier.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til licens til dit økonomiske, Forex mægler- eller spilfirma.

FRAGT OMKOSTNINGER

Forsendelse af virksomhedsdokumenter eller banksæt til din destination kræver et ekstra gebyr og tilføjes automatisk til din ordre ved bestilling. Forsendelsesomkostninger for internationale budtjenester beregnes automatisk afhængigt af geografiske zoner.