Irland

Selskabsstiftelse i Irland

Irland

Selskabsstiftelse i Irland er attraktivt på grund af lav selskabsskat, gode dobbeltbeskatningsaftaler, samt ikke mindst et godt erhvervsklima

Med et aktieselskab i Irland kan virksomheder nyde adgang til EU-markedet, en lav selskabsskattesats, et netværk af dobbeltbeskatningsaftaler og andre skatteincitamenter. Som en af de mest spændende og innovative økonomier i Europa nyder Irland en pro-business-kultur og tilbyder initiativer til støtte for nystartede virksomheder i Irland med praktisk og økonomisk bistand. Irland er blevet særlig attraktiv som et holdingselskabssted for udenlandske investorer i industrier som teknologi, spil, farmaceutiske produkter og finansielle tjenester.

Selvom der stadig er en vis usikkerhed efter Brexit, er der ingen tvivl om, at Dublin forbliver et kraftcenter og muligvis ser yderligere vækst, når Det Forenede Kongerige formelt forlader Den Europæiske Union.

Kontakt KGN i dag for at nærmere information om selskabsstiftelse i Irland, hvilket sikrer adgang til EU’s indre marked i de kommende år.

Kontaktformular Irland

Kontakt os på tlf. +45 70231422, eller email kgn@kgn.dk, eller nedenstående Kontaktformular, og få udførlig rådgivning om Selskabsstiftelse i Irland

“*” indicates required fields