Få hjælp til Konkurs og Rekonstruktion hos KGN

Konkur
Rådgivning til konkurstruede virksomheder

Har du mistet overblikket over din virksomheds økonomi, og hober stakken af regninger sig op? Står du overfor en konkurs, og har du brug for en ny start, men aner ikke hvordan det kan lade sig gøre?

Hos KGN forstår vi din situation. Det er aldrig sjovt at se sit livsværk smuldre for øjnene af en. En søvnløs nat bliver til flere, og stressen over fremtiden er altoverskyggende. 

Hos KGN er vi din ven i en svær og udfordrende tid. Vi hjælper dig med at skabe overblik over din situation og hjælper dig med at skabe struktur i en kaotisk tid.

Vores rådgivning til konkurstruede virksomheder, er skræddersyet til din situation, og vi afsøger alle muligheder for, at du kan komme bedst muligt videre. Skal selskabet indtræde i rekontruktion? Indgive konkursbegæring? Eller noget helt tredje? Uanset hvad løsningen er, er vi med dig hele vejen.

At søge konkurs eller rekonstruktion er en følelsesladet proces. Det ved vi. Lad os hjælpe dig med at få overblikket i en verden af advokatsprog og uforståelige lovtekster. Vi taler et sprog, du kan forstå.

Vi er et stærkt team bestående af rådgivere med mere end 25 års erfaring inden for konkurser. Vi kan yde både en omfattende rådgivning om konkurser, så du kan få en ny start.

Vi kan også hjælpe med i form af korrekt overdragelse af aktiviteterne/aktiver til et nyt selskab, med henblik på at det nye selskab fortsætter driften.

Den nye virksomhed vil i de fleste tilfælde være befriet for en større eller mindre del af det gamle selskabs gæld.
Vi kan i den konkrete sag, oplyse nærmere om denne form for rekonstruktion af en konkurstruet virksomhed.

Få hjælp af specialister i konkurs

Kontakt os i dag og vi vender hurtigt retur eller ring eller sms på 50120000