England

Selskabsstiftelse i England

Storbritannien er et af de lande med fremtrædende historie. Virksomheder ønsker at etablere deres tilstedeværelse i Storbritannien på grund af faktorer som konkurrencepræget miljø, incitamenter fra regeringen og teknologi. Selskabsstiftelse i England er en ganske ligetil proces. Denne proces er problemfri. Det er vigtigt at kende proceduren for Stiftelse af Selskaber i England.

Total pakkeløsning af dine behov for stiftelse af selskaber i England
Procedure for Selskabsstiftelse i England
End-to-End Consulting Services til i forbindelse med stiftelse af engelske selskaber
Forbindelse med de berørte tilsynsmyndigheder for stiftelse af Engelske Selskaber
Virksomhedsregistrering i Storbritannien

Sådan stiftes selskaber i Storbritannien?

UK Company Formation – En oversigt

Virksomheder i Storbritannien er blevet reguleret af forskellige regler og love lige siden 1100-tallet. I det 20. århundrede kom Storbritanniens regering ud med selskabsloven, 1985. En sådan handling regulerede alle virksomheder i Storbritannien. Der var imidlertid adskillige uoverensstemmelser i ovennævnte retsakt, som førte til, at regeringen fremlagde en hvidbog, der var relateret til inkorporering og etablering af virksomheder i Storbritannien .

Gennem dette fremlagde regeringen selskabsloven, 2006. Bortset fra denne lov er der forskellige former for koder, der regulerer virksomheder, SMV’er og virksomheder i Det Forenede Kongerige. Nogle af de fremtrædende regler er den britiske kodeks for virksomhedsstyring og andre retsakter, der regulerer virksomheder.

Selskabsloven, 2006, er en handling fra det britiske parlament og er en primær lovkilde, der regulerer den måde, hvorpå virksomheder opererer i Det Forenede Kongerige .

Regulatory Authority / Body for UK Company Formation

Den primære tilsynsmyndighed eller organ for dannelse af britisk virksomhed er selskabsregistret for UK (Companies House). Dette er et af de primære organer til at regulere, hvordan virksomheder opererer i Storbritannien .

Fordele ved selskabsstiftelse i Storbritannien

Følgende fordele kan gives af ansøgeren ved at tage eller overveje processen med UK Company Formation

Fordele ved stiftelse af selskaber i Storbritannien Store ressourcer at vælge imellem-

En ansøger, der søger virksomhedsregistreringstjenester eller stiftelse af en britisk virksomhed, ville have store ressourcer at vælge imellem. Sådanne ressourcer vil omfatte finansieringen fra regeringen, forskellige former for incitamenter, teknologiknutepunkter og opstartinnovatorer, der giver plads til at hjælpe virksomheden med at vokse.

Let inkorporeringsproces-

Det er let at inkorporere et firma i England. Normalt kan denne proces udføres offline eller online. Processen, hvis den udføres offline, vil normalt tage længere tid. Hvis ansøgeren går til onlineprocessen med dannelse af britisk virksomhed, vil det tage mindre end 24 timer at indarbejde det samme. Bortset fra dette kan ansøgeren benytte forskellige fordele leveret af selskabsregistret i UK (UK Companies House).

Adgang til finansiering-

London er et af verdens største finansielle centre. Mange virksomheder og finansielle institutioner ønsker at etablere eller inkorporere deres virksomheder i Storbritannien på grund af dette. Derfor ville processen med dannelse af britisk virksomhed tiltrække flere muligheder for ansøgeren til at skaffe finanser og kapital fra forskellige finansielle institutioner og banker.

Adgang til teknologi-

Bortset fra finansiering er der også high end teknologi og automatisering tilgængelig for ansøgeren. Enhver ansøger, der går til processen med dannelse af britisk virksomhed, kan bruge alle disse teknologifordele til at modtage det bedste og gøre processen problemfri og ligetil.

Mange muligheder for at vokse-

Når et firma er etableret i Storbritannien, kan produkterne og tjenesterne diversificere sig i England. For eksempel, hvis et firma er etableret og registreret i London, kan virksomheden vokse nationalt ved at udvide sine tjenester til andre byer som Birmingham og Manchester. Hvis virksomheden skal udvide internationalt, ville dette også være muligt, da Det Forenede Kongerige har gode bånd til Den Europæiske Union og USA. Derfor ville diversificeringsmuligheder være tilgængelige for ansøgeren, hvis virksomheden skal udvide sin tilstedeværelse.

Hvilke faktorer tages der i betragtning ved dannelse af det britiske selskab?

Følgende faktorer skal overvejes for processen med dannelse af britisk virksomhed:

Først og fremmest skal ansøgeren gennemgå alle de typer virksomheder, der er til stede i Storbritannien. For virksomhedsdannelsesproces skal den type virksomhed, der bruges til virksomhedsdannelse, overvejes. Der er forskellige typer virksomheder, som ansøgeren kan overveje til processen med dannelse af britisk virksomhed:

Eneste erhvervsdrivende
Partnerskab
Social virksomhed
Et oversøisk selskab
Et ikke-inkorporeret selskab

Navn-

Virksomhedens navn er et af de næste overvejelser, som ansøgeren skal tage. Virksomhedens navn må ikke stride mod bestemmelserne i nogen anden lov, der er gældende i Det Forenede Kongerige. Bortset fra dette skal navnet være tydeligt og unikt. Et sådant navn bør ikke stride mod bestemmelserne vedrørende intellektuel ejendomsret i Det Forenede Kongerige .

International virksomhed eller UK Company-

Ansøgeren om at oprette et selskab i Det Forenede Kongerige skal også overveje, om virksomheden vil blive oprettet som et internationalt selskab eller et britisk selskab. Hvis virksomheden er underlagt nationale love, vil reglerne vedrørende UK være gældende for virksomheden.

Typer af forretningsstrukturer (UK Company Formation)

I det første trin til dannelse af britisk virksomhed skal ansøgeren først vælge den passende forretningsstruktur til etablering af virksomheden. Følgende typer forretningsstrukturer findes i England:

Typer af forretningsstrukturer (UK Company Formation)

Sole Trader-

Som navnet antyder, drives en enkelt erhvervsdrivendes virksomhed af en enkeltperson. En eneste erhvervsdrivendes forpligtelser er ubegrænsede. Derfor skal ansøgeren tage hensyn til ovenstående, inden han går til processen med at registrere sig som en eneste erhvervsdrivende.

Partnerskab-

Et partnerskab er en aftale mellem partnerne om at dele virksomhedens overskud. I en partnerskabstype af forretninger deles virksomhedens forpligtelser og aktiver.

Partnerskab med begrænset ansvar-

Et partnerskab med begrænset ansvar er en forretningsenhed, hvor partnernes ansvar er begrænset til et bestemt omfang.

Private Limited Company-

Et privat aktieselskab er indarbejdet i Storbritannien, der har status som begrænset ansvar. Bortset fra dette er medlemmernes ansvar begrænset.

Kriterier for støtteberettigelse til britisk virksomhedsdannelse

Følgende støtteberettigelseskriterium kræves for UK Company Formation :

Kriterier for støtteberettigelse til britisk virksomhedsdannelse
Procedure for UK Company Formation
Kontroller den type enhed, der er relevant
Foretag søgningen efter firmaets navn
Udnævn direktører og aktionærer
Overvej hvem aktionærern og reel ejer er (PSC-Person of Significant Control)
Forbered dokumenter til at drive virksomheden
Registrer virksomheden
Kontroller den type enhed, der er relevant – I det første trin skal ansøgeren kontrollere den type enhed, der er relevant for virksomheden. En virksomhed kan være et selskab, der er etableret i Storbritannien eller et oversøisk selskab. Derfor skal ansøgeren først vælge den type virksomhed, der skal registreres. Processen med online virksomhedsregistrering kan ske via følgende websted https://www.gov.uk/government/organisations/companies-house.

Foretag søgningen efter firmaets navn –

Først skal ansøgeren overveje forskellige regler i forbindelse med virksomhedens navn. Reglerne for virksomhedens navn skal være i overensstemmelse med kravene i selskabsloven, 2006. Virksomheden skal også kontrollere, om navnet er tilgængeligt. Virksomhedens navn skal også bekræfte med kravene i varemærkeloven.

Udnævn direktører og aktionærer –

For at virksomheden skal registreres, skal der være mindst en aktionær, der kan udføre selskabets anliggender. Aktionærer skal danne virksomheden. Efter dette trin skal ansøgeren også nævne, hvad der er de ledere (aktionærer eller direktører), der har betydelig kontrol over virksomheden. Et sådant register er kendt som PSC-registeret (People with Significant Control).

Overvej hvad aktionærerne og garantisterne er (PSC) –

I det næste trin skal ansøgeren udpege selskabets direktører og aktionærer. Direktørerne er ansvarlige for at lede og styre virksomhedens anliggender. Det er også vigtigt at udnævne andre nøgleledelsesledere, såsom virksomhedssekretæren. Hver direktør i Storbritannien skal være mere end 16 år. Oplysningerne vedrørende direktørens serviceadresse skal nævnes korrekt.

Forbered dokumenter til at drive virksomheden –

I det næste trin skal ansøgeren udarbejde specifikke juridiske dokumenter såsom Memorandum of Association (MOA) og vedtægter (AOA). AOA er bylovene, der regulerer virksomhedens struktur. Virksomheden skal også have en registreret kontoradresse til udførelse af virksomheden.

Kontaktformular England

Kontakt os på tlf. +45 70231422, eller email kgn@kgn.dk, eller nedenstående Kontaktformular, og få udførlig rådgivning om Selskabsstiftelse i England

“*” indicates required fields

[contact-form-7 id=”7371″ title=”cypern”]

Kontaktformular England

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.